Ik ben geboren in 1968, en begon op 12-jarige leeftijd met hoornspelen. In 1989 begon ik mijn muziekstudie aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar ik in 1993 afstudeerde als Docerend Musicus, en in 1995 als Uitvoerend Musicus (nu zou dat Bachelor of Master worden genoemd).

Als ik mijn muzikale carrière zou moeten omschrijven met één woord, dan zou dat afwisseling zijn. Ik doe een greep uit de vele activiteiten en disciplines die in de afgelopen 25 jaar de revue passeerden:

ik heb als hoornist gewerkt in Israël bij een orkest dat verbonden is aan de Opera van Tel Aviv, heb enkele jaren geremplaceerd bij diverse Nederlandse symfonieorkesten, ben in Duitsland en in Nederland werkzaam geweest bij veel musicalproducties en ben als natuurhoornist (dat is de voorloper van de moderne ventielhoorn) nog steeds werkzaam in Duitsland bij de Heidelberger Sinfoniker.

Ik verleende mijn medewerking aan vele cd-opnames en aan live-begeleiding van tv-shows, radioprogramma’s en bekende artiesten, ben werkzaam bij diverse orkesten die koorbegeleidingen verzorgen, ben als natuurhoornist en ventielhoornist betrokken geweest bij veel kamermuziekprojecten, en ben na vele jaren weer actief als hoorndocent bij de harmonievereniging Forum Hadriani. Sinds 2018 ben ik vast lid van het Ebony Ensemble.

De afwisseling houd daarmee niet op, want in de afgelopen jaren heb ik opleidingen gevolgd als ondertitelaar, yogadocent en Pilatesinstructeur.

Ik werk sinds 2011 als freelance ondertitelaar, en ben in 2017 verbonden geweest als yogadocent aan een yogastudio. Sinds 2018 geef ik als privé-instructeur lessen in Pilates.