Help het Ebony Ensemble met uw steun!

Concerten organiseren en realiseren kost veel moeite en geld (denk aan de huur van de zaal en de bladmuziek, reiskosten, BUMA-rechten, drukwerk, foto’s, opnames, honoraria, etc.). Zonder de toewijding van de musici is het bijna onmogelijk een kwalitatief goed concert te geven.

Wij vragen dan ook uw steun, hoe klein ook. Dat hoeft niet altijd steun in de vorm van geld te zijn. Ook ondersteuning in natura kan voor ons heel waardevol zijn (denk bijv. aan logistieke hulp, drukwerk, apparatuur, fotowerk, video/audio-opnames, reclame, vervoer). Hoe dan ook zijn wij u erkentelijk. En uiteraard krijgt u -indien gewenst- een vermelding op onze website, social media kanalen en het programmaboekje.

Bereken met de Anbi-calculator hoeveel (extra) belastingaftrek een donatie aan de Stichting Ebony Ensemble u oplevert.

Voor bedrijven zijn aparte uitingen bespreekbaar, zoals de plaatsing van banners of het uitreiken van PR-materiaal; ons publiek is wellicht een interessante doelgroep voor uw onderneming. Wilt u het Ebony Ensemble steunen, neem dan contact op via het contactformulier of via: info [at] ebony-ensemble.nl

Het Ebony Ensemble wil de samenwerking aangaan met het bedrijfsleven om zo continuïteit en kwaliteit te kunnen waarborgen. Wij overleggen graag met u op welke manieren het Ebony Ensemble van betekenis kan zijn voor uw onderneming. Naast de uitstraling en de muziek van het Ebony Ensemble kan wellicht ook ons specifieke bezoekersprofiel een interessante klanten-doelgroep voor uw onderneming vormen.

Met de oprichting van de Stichting Ebony Ensemble worden financiële donaties aan onze stichting voor zowel particulieren als voor bedrijven financieel extra aantrekkelijk. Op de Stichtings-pagina treft u daarover meer informatie aan.

 

Het Ebony Ensemble wordt geproduceerd en ondersteund door:

Gemeente Zoetermeer Kleine steentjes muziek